Tampilan produk

Kn95 minangka topeng standar Cina. Respirator Kn95 minangka jinis respirator kanthi efisiensi filtrasi partikel ing negara kita. Topeng Kn95 lan topeng N95 iku padha karo segi efisiensi filtrasi partikel.
Topeng sing bisa digunakake digawe luwih saka telung lapisan saka kain non-28g; irung digawe saka jalur plastik sing ramah, bebas saka logam apa wae, kanthi ventilasi Topeng sing bisa dilindhungi (topeng bedhah medis) bisa nyegah infeksi saluran pernapasan, lan ora bisa nyegah jerebu.
  • shouye1
  • shouye2

Produk liyane

Napa Milih Kita

Perusahaan kita diadegake ing taun 2005, yaiku produksi R&D profesional lan dodolan Notebook, Catatan Lenguh, folder File, saniterer tangan, kulit PU, bahan PPE lsp. Kita dumunung ing kutha Shenzhen kanthi akses transportasi sing gampang. Nganti saiki, Kita duwe tim luwih saka 300 wong lan dekade pengalaman perdagangan luar negeri, Produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika Selatan, Australia, Afrika lan Asia.

Ora preduli apa produk, kita bakal miwiti saka tuku bahan mentah, kanggo produksi produk, kanggo kemasan lan kiriman, kanggo ngresiki adat lan ninggalake plabuhan, saben langkah dikendhaleni dening para profesional, kanggo mesthekake yen barang kasebut ana ing kahanan sing apik lan tekan pelanggan ing wektu.

News Company

Kawicaksanan pangayoman epidemik

Pangayoman pangayoman epidemi sawetara wong sing wis utawa bakal kerja, ing wabah saiki kudu ditindakake? 1. Cara nyandhang topeng bedhah sing bisa digunakake kanthi cara mlaku.Yen ora nggawa transportasi umum, dianjurake kanggo mlaku-mlaku, mancal utawa njupuk mobil pribadi, anter jemput bus kanggo bisa digunakake.

Kanggo ngalahake perang nyegah lan ngontrol serangan, wigati yaiku "pencegahan"

Kanggo ngalahake perang nyegah lan ngontrol serangan, wigati yaiku "pencegahan". WHO wis ngumumake epidemi radhang paru-paru coronavirus minangka "pandemi". Topeng cilik wis narik pirang-pirang milyar wong ing saindenging jagad. Ing mburi mask cilik yaiku rantai produksi lan pabrik lan lengkap ...

  • Pembekal topeng topeng kualitas China