Babagan Kita

Babagan Kita

Matur nuwun kanthi sanget kanggo teka !!

Perusahaan kita diadegake ing taun 2005, yaiku produksi R&D profesional lan dodolan Notebook, Catatan Lenguh, folder File, saniterer tangan, kulit PU, bahan PPE lsp.

Kita dumunung ing kutha Shenzhen kanthi akses transportasi sing gampang. Nganti dina iki, Kita duwe tim luwih saka 300 wong lan dekade pengalaman perdagangan asing, Produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika Selatan, Australia, Afrika lan Asia.

companypic3
companypic1
companypic2

Quality pisanan! Layanan pisanan!

Ora preduli apa produk, kita bakal miwiti saka tuku bahan mentah, kanggo produksi produk, kanggo kemasan lan kiriman, kanggo ngresiki adat lan ninggalake plabuhan, saben langkah dikendhaleni dening para profesional, kanggo mesthekake yen barang kasebut ana ing kahanan sing apik lan tekan pelanggan ing wektu.

companypic4
companypic5
companypic6

Yen sampeyan pengin entuk informasi produk utawa pitakon, ora hubungi kita. Kita mesthi siap ngladeni sampeyan, lan kita ora bakal ngeculake !!

Kabar:

Nanggepi wabah global, perusahaan kita nanggapi telpon pamrentah, kanthi aktif nyiyapake produk pencegahan epidemi.

Mesthi wae, kabeh sertifikat kualifikasi lengkap lan sertifikat ekspor. Sugeng rawuh kanggo konsultasi!

Muga-muga kabeh wong sehat!

sertifikat

certificate