Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Matur nuwun kanthi sanget kanggo rawuh !!

Perusahaan kita diadegake ing taun 2005, minangka produksi R&D profesional lan dodolan Notebook, Sticky notes, File folder, Hand sanitizer, kulit PU, bahan PPE dll. Perusahaan Industri.

Kita dumunung ing kutha Shenzhen kanthi akses transportasi sing trep. Nganti saiki, Kita duwe tim luwih saka 300 wong lan puluhan taun pengalaman perdagangan manca, Produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika Selatan, Australia, Afrika lan Asia.

perusahaanpic3
perusahaanpic1
perusahaanpic2

Kualitas pisanan!Service pisanan!

Ora ketompo produk apa, kita bakal miwiti saka tuku bahan mentah, kanggo produksi produk, kanggo packaging lan kiriman, kanggo adat reresik lan ninggalake port, saben langkah wis kuwat kontrol dening profesional, kanggo mesthekake yen barang ing kondisi apik lan tekan pelanggan ing wektu.

perusahaanpic4
perusahaanpic5
perusahaanpic6

Yen sampeyan pengin njaluk informasi produk liyane utawa pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.Kita tansah siap kanggo ngawula sampeyan, lan kita ora bakal nguciwani sampeyan !!

Kabar:

Nanggepi wabah global, perusahaan kita nanggapi telpon pamrentah, kanthi aktif nyiapake produk pencegahan epidemi.

Mesthi, kita duwe kabeh sertifikat kualifikasi lengkap lan sertifikat ekspor.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo konsultasi!

Muga-muga kabeh sehat!

sertifikat

sertifikat