Produk

Topeng medis sing bisa dipateni ing 3 lapisan lan 10 / tas

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

[Model produk] : warata (cangking kuping)

[Ukuran] : 17.5CM * 9.5CM

[Kita duwe sertifikasi] : FDA / C.

[Skop aplikasi] : cocog kanggo pangguna kanggo nyandhang sajrone operasi non-invasi, nutupi cangkeme, irung lan rahang pangguna, nyedhiyakake fisik tartamtu alangan kanggo nyegah langsung saka mikroorganisme lan partikel.

[Cara nggunakake] :

1. Priksa apa paket ing kahanan sing apik sadurunge digunakake, lan konfirmasi tanggal kadaluwarsa produk;

2. Bukak paket lan njupuk topeng. Sisih ndhuwur klip irung yaiku kanthi pasuryan warna sing adhep-adhepan.jaluk klip irung supaya minimalake celah ing antarane rai lan topeng;

3. Aja nutul topeng nalika nggunakake. Sawise nutul topeng sing digunakake, cuci tangan nganggo pasokan reresik lan disinfeksi;

4. Owah dadi topeng sing resik lan garing sawise topeng lembab.

[Periode kesahihan] : rong taun

[Tingkat otentikasi] : II

[Eksekutif standar] : YY / T0969-2013

xiangqing3
xiangqing4
xiangqing1
xiangqing2
xiangqingpic3
xiangqingpic4
xiangqingpic5
xiangqingpic6
xiangqing0

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita