Topeng medis sing bisa dipecat

  • Disposable medical masks in 3 layers and 10/bag

    Topeng medis sing bisa dipateni ing 3 lapisan lan 10 / tas

    [Model produk]: flat (cangkang kuping) [Ukuran]: 17.5CM * 9.5CM [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Scope of application]: cocog kanggo pangguna kanggo nyandhang sajrone operasi non-invasi, nutupi cangkeme, irung lan rahang pangguna, nyedhiyakake alangan fisik tartamtu kanggo nyegah panyebaran langsung saka mikroorganisme lan partikel. [Cara nggunakake]: 1. Priksa apa paket kasebut ing kondhisi sadurunge digunakake, lan konfirmasi tanggal kadaluwarsa produk; 2. Bukak paket lan njupuk topeng. ...
  • Disposable medical masks in 3 layers and 10/bag certified by FDA CE

    Topeng medis sing bisa dipateni ing 3 lapisan lan 10 / tas sing dikonfirmasi dening FDA CE

    [Model produk]: flat (cangkang kuping) [Ukuran]: 17.5CM * 9.5CM [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Scope of application]: cocog kanggo pangguna kanggo nyandhang sajrone operasi non-invasi, nutupi cangkeme, irung lan rahang pangguna, nyedhiyakake alangan fisik tartamtu kanggo nyegah panyebaran langsung saka mikroorganisme lan partikel. [Cara nggunakake]: 1. Priksa apa paket kasebut ing kondhisi sadurunge digunakake, lan konfirmasi tanggal kadaluwarsa produk; 2. Bukak paket lan njupuk topeng. ...
  • Disposable medical masks (sterilized)

    Topeng medis sing bisa dipencet (disterilisasi)

    [Model produk]: flat (cangkang kuping) [Ukuran]: 17.5CM * 9.5CM [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Scope of application]: cocog kanggo pangguna kanggo nyandhang sajrone operasi non-invasi, nutupi cangkeme, irung lan rahang pangguna, nyedhiyakake alangan fisik tartamtu kanggo nyegah panyebaran langsung saka mikroorganisme lan partikel. [Cara nggunakake]: 1. Priksa apa paket kasebut ing kondhisi sadurunge digunakake, lan konfirmasi tanggal kadaluwarsa produk; 2. Bukak paket lan njupuk topeng. ...
  • Disposable medical masks, 3 layers, 50/bag

    Topeng medis sing bisa dipateni, 3 lapisan, 50 / tas

    [Model produk]: flat (cangkang kuping) [Ukuran]: 17.5CM * 9.5CM [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Scope of application]: cocog kanggo pangguna kanggo nyandhang sajrone operasi non-invasi, nutupi cangkeme, irung lan rahang pangguna, nyedhiyakake alangan fisik tartamtu kanggo nyegah panyebaran langsung saka mikroorganisme lan partikel. [Cara nggunakake]: 1. Priksa apa paket kasebut ing kondhisi sadurunge digunakake, lan konfirmasi tanggal kadaluwarsa produk; 2. Bukak paket lan njupuk topeng. ...
  • Disposable medical masks for children

    Topeng medis sing dispose kanggo bocah

    [Model produk]: flat (cangkang kuping) [Ukuran]: 17.5CM * 9.5CM [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Scope of application]: cocog kanggo pangguna kanggo nyandhang sajrone operasi non-invasi, nutupi cangkeme, irung lan rahang pangguna, nyedhiyakake alangan fisik tartamtu kanggo nyegah panyebaran langsung saka mikroorganisme lan partikel. [Cara nggunakake]: 1. Priksa apa paket kasebut ing kondhisi sadurunge digunakake, lan konfirmasi tanggal kadaluwarsa produk; 2. Bukak paket lan njupuk topeng. ...
  • Disposable medical surgical mask (sterilized)

    Topeng pembedahan medis dipateni (disterilisasi)

    [Model produk]: flat (cangkang kuping) [Ukuran]: 17.5CM * 9.5CM [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Scope of application]: cocog kanggo pangguna kanggo nyandhang sajrone operasi non-invasi, nutupi cangkeme, irung lan rahang pangguna, nyedhiyakake alangan fisik tartamtu kanggo nyegah panyebaran langsung saka mikroorganisme lan partikel. [Cara nggunakake]: 1. Priksa apa paket kasebut ing kondhisi sadurunge digunakake, lan konfirmasi tanggal kadaluwarsa produk; 2. Bukak paket lan njupuk topeng. ...