FAQ

FAQ

FAQ

PITUKSAN SEMASA DIPENGGALKE

Napa milih kita?

Kita duwe kualifikasi sertifikat lengkap, lan produk sing kita ngasilake standar sertifikat 100%.

Pira kapasitas perusahaan perusahaan sedina?

Ing babagan topeng medis sing bisa digunakake, kapasitas produksi saben dinane 1 yuta.

N95 lan kn95 50W.

Kepiye cara milih topeng?

Saiki kualitas topeng ing pasar ora rata, umpamane, bahan mentah minangka bahan tangan nomer loro lan produk kasebut ora diwenehi sertifikasi.

Sampeyan bisa hubungi salesmen kita, kabeh duwe kawruh profesional lan bisa mbedakake kaluwihan lan kekurangan saka topeng kanggo sampeyan, topeng apa sing kudu digunakake ing kahanan apa wae.

Kepiye carane mbayar barang?

Ana akeh banget bedane ing antarane dodolan bahan medis lan perdagangan tradisional. Hubungi personel bisnis, sing bakal menehi rekomendasi cara pembayaran sing paling kepenak kanggo sampeyan.

Pinten saka biaya kanggo conto?

Kita bisa nyedhiyakake conto yen kita duwe saham, nanging pelanggan kudu mbayar conto lan kiriman postage.

Sampeyan bakal mriksa barang sadurunge kiriman?

Kita bakal mriksa saben item 100% sadurunge pangiriman.

Kepiye nyelehake pesenan?

Kirimake pesenan tuku dhisik dhisik, kita kudu ngerti:

1. Informasi barang: jeneng komoditas, spesifikasi, kuantitas, lsp.

2. Kabar kiriman.

3. Informasi transportasi - jeneng perusahaan, alamat jalan, telpon utawa nomer fax lan port.

4. Yen ing China, apa katrangan saka maju.

ING NGANGGO BISA DENGAN US?