Pitakonan

Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa milih kita?

Kita duwe kualifikasi sertifikat lengkap, lan produk sing diasilake cocog karo standar sertifikat 100%.

Pira kapasitas perusahaan ing sedina?

Ing babagan masker medis sekali pakai, kapasitas produksi saben dinane 1 yuta.

N95 lan kn95 50W.

Kepiye carane milih topeng?

Saiki kualitas topeng ing pasar ora rata, contone, bahan mentah minangka bahan bekas lan produk ora disertifikasi.

Sampeyan bisa ngubungi salesman kita, kabeh sing duwe kawruh profesional lan bisa mbedakake kaluwihan lan cacat saka topeng kanggo sampeyan, Apa jenis topeng kudu digunakake ing kahanan apa.

Kepiye carane mbayar barang kasebut?

Ana akeh banget beda antarane dodolan bahan medis lan perdagangan tradisional.Hubungi personel bisnis kita, sing bakal menehi rekomendasi cara pembayaran sing paling marem kanggo sampeyan.

Pira sampeyan ngisi kanggo conto sampeyan?

Kita bisa nyedhiyakake conto yen kita duwe saham, nanging pelanggan kudu mbayar conto lan ongkos kirim.

Apa sampeyan bakal mriksa barang sadurunge dikirim?

Kita bakal mriksa saben item 100% sadurunge pangiriman.

Carane nggawe pesenan?

Mangga email kita pesenan tuku dhisik, kita kudu ngerti:

1. Informasi barang: jeneng komoditas, spesifikasi, jumlah, lsp.

2. syarat Delivery.

3. Informasi transportasi - jeneng perusahaan, alamat dalan, nomer telpon utawa fax lan port.

4. Yen ing Cina, apa rincian forwarder.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?