Topeng proteksi KN95 Kn95

  • KN95 mask 4 layers

    Topeng KN95 4 lapisan

    [Tipe]: GM1-AM GM1-BM [Dianggo]: Gunakake ing kabut kabut lan jerawat mobil, pawon, lan liya-liyane. [Fungsi]: Nyaring efisien kabeh jinis partikel ing udhara. Nggayuh standar GB / T 32610 -2016. [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Duration]: Pencemaran bocah-40 jam, polusi Moderat-30jam, Polusi abot-20 jam, Pencemaran parah-8 Jam. [cathetan]: 1. Yen topeng wis rusak, lembab utawa ora ambegan kanthi lancar, mangga cepea topeng kasebut kanthi cepet. 2. Aja ngowahi, ngumbah utawa ijol-ijolan pembuangan ...
  • KN95 mask 5 layers

    Topeng KN95 5 lapisan

    [Tipe]: GM1-AM GM1-BM [Dianggo]: Gunakake ing kabut kabut lan jerawat mobil, pawon, lan liya-liyane. [Fungsi]: Nyaring efisien kabeh jinis partikel ing udhara. Nggayuh standar GB / T 32610 -2016. [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Duration]: Pencemaran bocah-40 jam, polusi Moderat-30jam, Polusi abot-20 jam, Pencemaran parah-8 Jam. [cathetan]: 1. Yen topeng wis rusak, lembab utawa ora ambegan kanthi lancar, mangga cepea topeng kasebut kanthi cepet. 2. Aja ngowahi, ngumbah utawa ijol-ijolan pembuangan ...
  • KN95 mask children’s version

    Versi topeng KN95 versi anak

    [Tipe]: GM1-AM GM1-BM [Dianggo]: Gunakake ing kabut kabut lan jerawat mobil, pawon, lan liya-liyane. [Fungsi]: Nyaring efisien kabeh jinis partikel ing udhara. Nggayuh standar GB / T 32610 -2016. [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Duration]: Pencemaran bocah-40 jam, polusi Moderat-30jam, Polusi abot-20 jam, Pencemaran parah-8 Jam. [cathetan]: 1. Yen topeng wis rusak, lembab utawa ora ambegan kanthi lancar, mangga cepea topeng kasebut kanthi cepet. 2. Aja ngowahi, ngumbah utawa ijol-ijolan pembuangan ...