Produk

Topeng KN95 5 lapisan

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

[Jenis] : GM1-AM GM1-BM

[Panggunan] : Nganggo jeroan lan kukut, ekstra mobil, pawon, lan sapiturute.

[Fungsi] : Filter kanthi efisien kabeh jinis partikel ing udhara. Nggayuh standar GB / T 32610 -2016.

[Kita duwe sertifikasi] : FDA / CE

[Duration] : Pencemaran polah-40 jam, polusi Moderat-30jam, Polusi abot-20 jam, Pencemaran parah-8 Jam.

[cathetan] :

1. Yen topeng wis rusak, lembab utawa ora ambegan kanthi lancar, mangga gantos topeng enggal.

2. Aja ngowahi, ngumbah utawa ngganti topeng sing nganggo.

[Periode kesahihan] : 5 taun

Lapisan pisanan : Bahan anti banyu PP (kain ora ditenun), bisa ngalangi penyakit tetesan utawa getih adhesion.

Lapisan scecond : layar filter khusus, bisa mblokir bakteri, bledug (kain meltspray).

Lapisan katelu lan kaping papat: Nyaring bahan / Rilis hiperoskopis lan kringet.

Lapisan batin : serat super super, bisa nyerep kringet lan pelumas.

Fitur Produk:

1. Disposable, nggunakake siji, breathable, entheng lan lingkungan;

2. Ketul kuping / endhas kelenturan sing dhuwur mbantu pangguna sing beda lan lampiran titik dual mbantu nyedhiyakake segel sing aman;

3. Bantal irung alus kanggo pas lan gampang gampang;

4. Potongan irung sing bisa diatur kanggo kenyamanan tambahan;

5. Katup ambegan mbisakake ambegan gampang lan mbantu supaya kelembapan nyembur ing jero topeng;

6. Paling 95% efisiensi filtrasi tumrap partikel adhedhasar non-minyak.

5, Titik kanggo manungsa waé:

1. Produk iki dilarang digunakake karo paket sing rusak;

2. Aja nggunakake ing atmosfer sing ngemot kurang saka 19,5% oksigen, amarga respirator iki ora nyedhiyakake oksigen; Ora dienggo ing atmosfer kabut minyak;

3. Yen produk dadi rusak, lemah, utawa napas dadi angel, tinggalake area sing kontaminasi lan ganti prodhuk;

4. Produk iki mung dienggo sapisan lan ora bisa dicuci;

5. Produk kasebut kudu disimpen ing lingkungan sing resik, garing lan ventilasi kanthi kelembapan relatif kurang saka 80% lan tanpa gas sing mbebayani.

xiangqingpic1
xiangqingpic2
xiangqingpic3
xiangqingpic4
xiangqingpic5
xiangqingpic1
xiangqingpic0
xiangqingpic2
xiangqingpic3
xiangqingpic4
xiangqingpic5
xiangqingpic6
xiangqing01

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita