Produk

Topeng KN95 4 lapisan

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

[Jenis] : GM1-AM GM1-BM

[Panggunan] : Nganggo jeroan lan kukut, ekstra mobil, pawon, lan sapiturute.

[Fungsi] : Filter kanthi efisien kabeh jinis partikel ing udhara. Nggayuh standar GB / T 32610 -2016.

[Kita duwe sertifikasi] : FDA / C.

[Duration] : Pencemaran polah-40 jam, polusi Moderat-30jam, Polusi abot-20 jam, Pencemaran parah-8 Jam.

[cathetan] :

1. Yen topeng wis rusak, lembab utawa ora ambegan kanthi lancar, mangga gantos topeng enggal.

2. Aja ngowahi, ngumbah utawa ngganti topeng sing nganggo.

[Periode kesahihan] : 5 taun

Lapisan pisanan : Bahan anti banyu PP (kain ora ditenun), bisa ngalangi penyakit tetesan utawa getih adhesion.

Lapisan scecond : layar filter khusus, bisa mblokir bakteri, bledug (kain meltspray).

Lapisan katelu: Nyaring bahan / Rilis hiperoskopis lan kringet.

Lapisan batin : serat super super, bisa nyerep kringet lan pelumas.

Tes fitness
Saliyane efisiensi filtrasi saka topeng, sesak topeng lan pasuryan kasebut minangka salah sawijining faktor sing penting

sing nemtokake efektifitas topeng. Jinis macem-macem topeng duwe bedane gedhe saka cocog banget

rai manungsa. Mula, sadurunge nggunakake topeng, kesesuaian topeng kasebut kudu dipriksa luwih dhisik. Nalika

Tes ketat saka rai sing ditindakake, mesthekake yen hawa bisa mlebu lan metu saka topeng nalika cedhak ing pojokan rai

xiangqingpic1
xiangqingpic2
xiangqingpic3
xiangqingpic4
xiangqingpic5
xiangqingpic1
xiangqingpic2
xiangqingpic3
xiangqingpic4
xiangqingpic5
xiangqingpic6
xiangqing01

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita