Topeng

  • N95 protective mask

    Topeng pelindung N95

    [Jenis]: Jinis jinis Tipe lempitan [Dianggo]: Nganggo kabut lan kabut, ekstra mobil, pawon, lan liya-liyane. [Fungsi]: Nyaring efisien kabeh jinis partikel ing udhara. [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE / Kapasitas sebagean kanggo NIOS [Duration]: Polusi polah-40 jam, polusi Modulasi-30jam, Polusi abot-20jam, Pencemaran parah-8 Jam. [cathetan]: 1. Yen topeng wis rusak, lembab utawa ora ambegan kanthi lancar, mangga cepea topeng kasebut kanthi cepet. 2. Aja ngowahi, ngumbah utawa ijol-ijolan mas nganggo ...
  • N95 protective mask certified by FDA CE

    Topeng pelindung N95 sing disedhiyakake dening FDA CE

    [Jenis]: Jinis jinis Tipe lempitan [Dianggo]: Nganggo kabut lan jerawat exhaust, mobil, pawon, lan liya-liyane. [Fungsi]: Nyaring efisien kabeh jinis partikel ing udhara. [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE / Kapasitas sebagean kanggo NIOS [Duration]: Pencemaran bocah-40 jam, polusi Modulasi-30jam, Polusi abot-20jam, Pencemaran parah-8 Jam. [cathetan]: 1. Yen topeng wis rusak, lembab utawa ora ambegan kanthi lancar, mangga cepea topeng kasebut kanthi cepet. 2. Aja ngowahi, ngumbah utawa ijolan nganggo nganggo ...
  • KN95 mask 4 layers

    Topeng KN95 4 lapisan

    [Tipe]: GM1-AM GM1-BM [Dianggo]: Gunakake ing kabut kabut lan jerawat mobil, pawon, lan liya-liyane. [Fungsi]: Nyaring efisien kabeh jinis partikel ing udhara. Nggayuh standar GB / T 32610 -2016. [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Duration]: Pencemaran bocah-40 jam, polusi Moderat-30jam, Polusi abot-20 jam, Pencemaran parah-8 Jam. [cathetan]: 1. Yen topeng wis rusak, lembab utawa ora ambegan kanthi lancar, mangga cepea topeng kasebut kanthi cepet. 2. Aja ngowahi, ngumbah utawa ijol-ijolan pembuangan ...
  • KN95 mask 5 layers

    Topeng KN95 5 lapisan

    [Tipe]: GM1-AM GM1-BM [Dianggo]: Gunakake ing kabut kabut lan jerawat mobil, pawon, lan liya-liyane. [Fungsi]: Nyaring efisien kabeh jinis partikel ing udhara. Nggayuh standar GB / T 32610 -2016. [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Duration]: Pencemaran bocah-40 jam, polusi Moderat-30jam, Polusi abot-20 jam, Pencemaran parah-8 Jam. [cathetan]: 1. Yen topeng wis rusak, lembab utawa ora ambegan kanthi lancar, mangga cepea topeng kasebut kanthi cepet. 2. Aja ngowahi, ngumbah utawa ijol-ijolan pembuangan ...
  • KN95 mask children’s version

    Versi topeng KN95 versi anak

    [Tipe]: GM1-AM GM1-BM [Dianggo]: Gunakake ing kabut kabut lan jerawat mobil, pawon, lan liya-liyane. [Fungsi]: Nyaring efisien kabeh jinis partikel ing udhara. Nggayuh standar GB / T 32610 -2016. [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Duration]: Pencemaran bocah-40 jam, polusi Moderat-30jam, Polusi abot-20 jam, Pencemaran parah-8 Jam. [cathetan]: 1. Yen topeng wis rusak, lembab utawa ora ambegan kanthi lancar, mangga cepea topeng kasebut kanthi cepet. 2. Aja ngowahi, ngumbah utawa ijol-ijolan pembuangan ...
  • Disposable medical masks in 3 layers and 10/bag

    Topeng medis sing bisa dipateni ing 3 lapisan lan 10 / tas

    [Model produk]: flat (cangkang kuping) [Ukuran]: 17.5CM * 9.5CM [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Scope of application]: cocog kanggo pangguna kanggo nyandhang sajrone operasi non-invasi, nutupi cangkeme, irung lan rahang pangguna, nyedhiyakake alangan fisik tartamtu kanggo nyegah panyebaran langsung saka mikroorganisme lan partikel. [Cara nggunakake]: 1. Priksa apa paket kasebut ing kondhisi sadurunge digunakake, lan konfirmasi tanggal kadaluwarsa produk; 2. Bukak paket lan njupuk topeng. ...
  • Disposable medical masks in 3 layers and 10/bag certified by FDA CE

    Topeng medis sing bisa dipateni ing 3 lapisan lan 10 / tas sing dikonfirmasi dening FDA CE

    [Model produk]: flat (cangkang kuping) [Ukuran]: 17.5CM * 9.5CM [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Scope of application]: cocog kanggo pangguna kanggo nyandhang sajrone operasi non-invasi, nutupi cangkeme, irung lan rahang pangguna, nyedhiyakake alangan fisik tartamtu kanggo nyegah panyebaran langsung saka mikroorganisme lan partikel. [Cara nggunakake]: 1. Priksa apa paket kasebut ing kondhisi sadurunge digunakake, lan konfirmasi tanggal kadaluwarsa produk; 2. Bukak paket lan njupuk topeng. ...
  • Disposable medical masks (sterilized)

    Topeng medis sing bisa dipencet (disterilisasi)

    [Model produk]: flat (cangkang kuping) [Ukuran]: 17.5CM * 9.5CM [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Scope of application]: cocog kanggo pangguna kanggo nyandhang sajrone operasi non-invasi, nutupi cangkeme, irung lan rahang pangguna, nyedhiyakake alangan fisik tartamtu kanggo nyegah panyebaran langsung saka mikroorganisme lan partikel. [Cara nggunakake]: 1. Priksa apa paket kasebut ing kondhisi sadurunge digunakake, lan konfirmasi tanggal kadaluwarsa produk; 2. Bukak paket lan njupuk topeng. ...
  • Disposable medical masks, 3 layers, 50/bag

    Topeng medis sing bisa dipateni, 3 lapisan, 50 / tas

    [Model produk]: flat (cangkang kuping) [Ukuran]: 17.5CM * 9.5CM [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Scope of application]: cocog kanggo pangguna kanggo nyandhang sajrone operasi non-invasi, nutupi cangkeme, irung lan rahang pangguna, nyedhiyakake alangan fisik tartamtu kanggo nyegah panyebaran langsung saka mikroorganisme lan partikel. [Cara nggunakake]: 1. Priksa apa paket kasebut ing kondhisi sadurunge digunakake, lan konfirmasi tanggal kadaluwarsa produk; 2. Bukak paket lan njupuk topeng. ...
  • Disposable medical masks for children

    Topeng medis sing dispose kanggo bocah

    [Model produk]: flat (cangkang kuping) [Ukuran]: 17.5CM * 9.5CM [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Scope of application]: cocog kanggo pangguna kanggo nyandhang sajrone operasi non-invasi, nutupi cangkeme, irung lan rahang pangguna, nyedhiyakake alangan fisik tartamtu kanggo nyegah panyebaran langsung saka mikroorganisme lan partikel. [Cara nggunakake]: 1. Priksa apa paket kasebut ing kondhisi sadurunge digunakake, lan konfirmasi tanggal kadaluwarsa produk; 2. Bukak paket lan njupuk topeng. ...
  • Disposable medical surgical mask (sterilized)

    Topeng pembedahan medis dipateni (disterilisasi)

    [Model produk]: flat (cangkang kuping) [Ukuran]: 17.5CM * 9.5CM [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE [Scope of application]: cocog kanggo pangguna kanggo nyandhang sajrone operasi non-invasi, nutupi cangkeme, irung lan rahang pangguna, nyedhiyakake alangan fisik tartamtu kanggo nyegah panyebaran langsung saka mikroorganisme lan partikel. [Cara nggunakake]: 1. Priksa apa paket kasebut ing kondhisi sadurunge digunakake, lan konfirmasi tanggal kadaluwarsa produk; 2. Bukak paket lan njupuk topeng. ...