Produk

Topeng pelindung N95 sing disedhiyakake dening FDA CE

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

[Jenis] : Jinis jinis Tipe lempitan

[Panggunan] : Nganggo jeroan lan kukut, ekstra mobil, pawon, lan sapiturute.

[Fungsi] : Filter kanthi efisien kabeh jinis partikel ing udhara.

[Kita duwe sertifikasi] : FDA / C. / Kapasitas sebagean kanggo NIOSH

[Duration] : Pencemaran polah-40 jam, polusi Moderat-30jam, Polusi abot-20 jam, Pencemaran parah-8 Jam.

[cathetan] :

1. Yen topeng wis rusak, lembab utawa ora ambegan kanthi lancar, mangga gantos topeng enggal.

2. Aja ngowahi, ngumbah utawa ngganti topeng sing nganggo.

[Periode kesahihan] : 5 taun

Fungsi lan panggunaan
Efisiensi panyaring topeng N95 kanggo partikel kanthi diameter aerodinamik 0,075µm ± 0.02µm, ndhuwur 95%.

Bakteri aerodinamik bakteri udhara lan spora jamur utamane beda-beda ing antarane 0.7-10µm, sing uga ana ing njero

jangkoan pangayoman topeng N95. Mula, topeng N95 bisa digunakake kanggo pangayoman ambegan saka partikel tartamtu,

kayata bledug sing diasilake kanthi nggiling, ngresiki lan pangolahan mineral, glepung lan bahan liyane. Mangkono uga

cocok kanggo Cairan utawa ora berminyak sing disemprotake kanthi nyemprot. Masalah umum babagan gas molah malih sing mbebayani. Bisa nyaring lan

ngresiki ambu ora normal sing dihirup (kajaba gas beracun), bantu nyuda level paparan partikel mikroba sing dihirup

(kayata cetakan, antritis, tuberkulosis, lan sapiturute), nanging ora bisa ngilangi infeksi kontak, penyakit utawa Risiko pati [1].
Departemen Tenaga Kerja AS menehi saran supaya personel medis nggunakake topeng N95 kanggo nyegah udhara mikroba

penyakit kayata influenza lan tuberkolosis.

xiangqingpic1
xiangqingpic2
xiangqingpic3
xiangqingpic4
xiangqingpic5
xiangqingpic6
xiangqingpic7

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita