Topeng pelindung N95

  • N95 protective mask

    Topeng pelindung N95

    [Jenis]: Jinis jinis Tipe lempitan [Dianggo]: Nganggo kabut lan kabut, ekstra mobil, pawon, lan liya-liyane. [Fungsi]: Nyaring efisien kabeh jinis partikel ing udhara. [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE / Kapasitas sebagean kanggo NIOS [Duration]: Polusi polah-40 jam, polusi Modulasi-30jam, Polusi abot-20jam, Pencemaran parah-8 Jam. [cathetan]: 1. Yen topeng wis rusak, lembab utawa ora ambegan kanthi lancar, mangga cepea topeng kasebut kanthi cepet. 2. Aja ngowahi, ngumbah utawa ijol-ijolan mas nganggo ...
  • N95 protective mask certified by FDA CE

    Topeng pelindung N95 sing disedhiyakake dening FDA CE

    [Jenis]: Jinis jinis Tipe lempitan [Dianggo]: Nganggo kabut lan jerawat exhaust, mobil, pawon, lan liya-liyane. [Fungsi]: Nyaring efisien kabeh jinis partikel ing udhara. [Kita duwe sertifikasi]: FDA / CE / Kapasitas sebagean kanggo NIOS [Duration]: Pencemaran bocah-40 jam, polusi Modulasi-30jam, Polusi abot-20jam, Pencemaran parah-8 Jam. [cathetan]: 1. Yen topeng wis rusak, lembab utawa ora ambegan kanthi lancar, mangga cepea topeng kasebut kanthi cepet. 2. Aja ngowahi, ngumbah utawa ijolan nganggo nganggo ...