• spanduk pencegahan infeksi

Kabar

Kabar

  • Kawruh pangayoman dhiri epidemi

    Kawruh pangayoman epidemi sawetara wong wis utawa bakal rauh menyang karya, ing wabah saiki kudu nindakake?1.Cara nganggo topeng bedah sing bener nalika menyang kantor. Coba aja nganggo transportasi umum, disaranake mlaku-mlaku, sepeda utawa mobil pribadi, bis antar-jemput menyang kantor. Yen sampeyan m...
    Waca liyane
  • Kanggo ngalahake perang nyegah lan ngontrol epidemi iki, titik utama yaiku "nyegah"

    Kanggo ngalahake perang nyegah lan ngontrol epidemi iki, titik utama yaiku "nyegah"

    Kanggo ngalahake perang nyegah lan ngontrol epidemi iki, titik utama yaiku "nyegah".WHO wis ngumumake epidemi pneumonia coronavirus novel minangka "pandemi".Topeng cilik wis narik jutaan wong ing saindenging jagad.Ing mburi topeng cilik ana rantai produksi lan manufaktur lan ...
    Waca liyane
  • pancegahan topeng n95

    pancegahan topeng n95

    Cuci tangan sadurunge nganggo topeng utawa aja ndemek bagian njero topeng kanggo nyuda resiko kontaminasi.Pisah ing njero lan njaba topeng, ndhuwur lan ngisor.Aja nggunakake tangan kanggo remet topeng, topeng N95 mung bisa ngisolasi virus ing permukaan topeng, yen ...
    Waca liyane