Warta

Warta

  • Kawicaksanan pangayoman epidemik

    Pangayoman pangayoman epidemi sawetara wong sing wis utawa bakal kerja, ing wabah saiki kudu ditindakake? 1. Cara nyandhang topeng bedhah sing bisa digunakake kanthi cara mlaku.Yen ora nggawa transportasi umum, dianjurake kanggo mlaku-mlaku, mancal utawa njupuk mobil pribadi, anter jemput bus kanggo bisa digunakake.
    Waca liyane
  • To defeat this epidemic prevention and control war, the key point is “prevention”

    Kanggo ngalahake perang nyegah lan ngontrol serangan, wigati yaiku "pencegahan"

    Kanggo ngalahake perang nyegah lan ngontrol serangan, wigati yaiku "pencegahan". WHO wis ngumumake epidemi radhang paru-paru coronavirus minangka "pandemi". Topeng cilik wis narik pirang-pirang milyar wong ing saindenging jagad. Ing mburi mask cilik yaiku rantai produksi lan pabrik lan lengkap ...
    Waca liyane
  • n95 mask precautions

    pancegahan topeng n95

    Cuci tangan sadurunge nganggo topeng utawa supaya ora bisa ndemek njero topeng kanggo nyuda risiko kontaminasi. Pisahake jero lan njaba topeng, sisih ndhuwur lan ngisor. Aja nggunakake tangan kanggo remet masker, topeng N95 mung bisa ngisolasi virus ing permukaan topeng, yen ...
    Waca liyane