Kawicaksanan pangayoman epidemik

Kawicaksanan pangayoman epidemik

Pangayoman pangayoman epidemi sawetara wong sing wis utawa bakal kerja, ing wabah saiki kudu ditindakake? 1. Cara nganggo topeng bedhah sing bisa digunakake kanthi bener nalika mlaku. Ora kudu nggawa transportasi umum, dianjurake kanggo mlaku-mlaku, mancal utawa njupuk mobil pribadi, anter jemput bus supaya bisa digunakake. Yen sampeyan kudu nggunakake transportasi umum, kudu nganggo topeng sawayah-wayah.Jangan supaya ora nutul barang ing bis.

2, cara mlebu bangunan kasebut sadurunge mlebu gedung kantor kanthi sadar nampa tes suhu, suhu normal bisa mlebu bangunan, lan wisuh tangan menyang kamar mandi. Yen suhu awak ngluwihi 37.2 ℃, aja mlebu omah supaya bisa kerja , lan mulih menyang pengamatan lan istirahat. Yen perlu, pindhah menyang rumah sakit kanggo perawatan.

3. Supaya wilayah kantor tetep resik lan ventilasi kanggo 20-30 menit kaping telu. Ayo tetep anget nalika ventilating.Keep jarak luwih saka 1 meter ing antarane wong, lan nganggo masker nalika akeh wong sing nyambut gawe.Perlu ngumbah tangan lan ngombe banyu kanthi asring .Bisan ing resepsi nganggo topeng.

4. Disaranake nganggo topeng lan cuci tangan sadurunge mlebu ruangan rapat. Interval personel rapat bisa luwih saka 1 meter.Menilai konsentrasi rapat, ngontrol wektu rapat, wektu rapat maneh, bukak ventilasi jendela 1 .Teliti lan perabotan kudu disemprotis sawise rapat.Untuk pasokan dipasang dianjurake supaya disinfeksi kanthi direndhem ing banyu sing nggodhok.

5. Ruangan panedha ngetrapake dhaharan sing kapisah supaya staf sing ora kandhang. Restoran disemprotik sedina sedina, lan meja lan kursi dhahar disingkirake sawise nggunakake.Tekwater kudu pasteurized.Priksa kamar operasi resik lan garing. Aja nyampur panganan sing enak karo panganan sing wis dimasak. Ngindhari daging mentah.Setupan nutrisi sing paling cocok, sithik minyak cilik uyah sing lenga.6. Nganggo topeng bedhah sing bisa digunakake nalika arep kerja. Cuci tangan lan copot dhisik sawise njupuk topeng ing omah. Gunakake ponsel lan kunci nganggo wijil utawa 75% alkohol.Pencengi ruangan kamar lan ngresiki, aja nganti pirang-pirang wong kanggo kumpul.

7. Bukak lan nganggo topeng kanggo ngindhari masarakat sing kandhel.Pencet jarak luwih saka 1 meter saka wong lan aja tetep ing papan umum ing wektu sing suwe.

8. Nyaranake kegiatan sing tepat lan moderen sajrone kerja lan istirahat supaya njamin kesehatan sing apik.

9. Wilayah umum bakal disinfeksi saben dina menyang foyer, koridor, ruangan pertemuan, lif, tangga, tangga, tisu lan bagian umum liyane, lan disinfeksi disemprot bakal digunakake saklawasé. nyawiji.

10. Sampeyan disaranake kanggo ngusir kendharaan jero lan lawang mobil khusus nalika plancongan resmi kanthi alkohol 75% sapisan dina. Entuk bus anter jemput nganggo topeng, disaranake bis anter jemput nggunakake 75% alkohol ing jero mobil lan gagang lawang ngilangi disinfeksi.

11, personel utawa pembekal kantin logistik kudu nganggo topeng lan sarung tangan karet sing bisa digunakake, supaya kontak langsung karo bahan mentahan daging lan unggas, disinfeksi cuci tangan sing tepat wektu sawise sarung tangan. Staff kudu nganggo sarung tangan karet sing nganggo nalika makarya lan wisuh tangan sawise pakaryan. personel kudu nganggo topeng kanggo digarap, lan kanthi serius takon lan ndhaptar status personel asing, ditemokake laporan sing ora normal ing wektu sing normal.

12, ngunjungi resmi cara nggawe kudu nganggo topeng .Sawise mlebu gedung kantor, njupuk tes suhu lan ngenalake riwayat hubei lan gejala kayata demam, batuk, lan dyspnea. Yen ora ana syarat ing ndhuwur, lan awak suhu ing 37.2 ° kahanan normal, bisa mlebu ing bisnis bangunan.

Cuci tangan sadurunge lan sawise ngirim dokumen kertas, lan nganggo topeng nalika ngliwati dokumen.14, disinfeksi telpon carane nggawe telpon landline 75% alkohol ngilangi kaping pindho dina, yen digunakake asring bisa ditambah kanthi pas.


Wektu kirim: Mei-26-2020