• spanduk pencegahan infeksi

Kawruh pangayoman dhiri epidemi

Kawruh pangayoman dhiri epidemi

Kawruh pangayoman epidemi sawetara wong wis utawa bakal rauh menyang karya, ing wabah saiki kudu nindakake?1.Carane nganggo masker bedah sing bener nalika arep kerja. Coba aja numpak transportasi umum, disaranake mlaku-mlaku, mancal utawa numpak mobil pribadi, bis antar-jemput menyang kantor. Yen sampeyan kudu nggunakake transportasi umum, mesthine nganggo topeng sawayah-wayah. Coba aja ndemek barang ing bis.

2, carane mlebu bangunan sadurunge mlebu gedung kantor kanthi sadar nampa tes suhu, suhu normal bisa mlebu bangunan, lan wisuh tangan menyang jedhing. Yen suhu awak ngluwihi 37,2 ℃, aja mlebu bangunan kanggo kerja , lan mulih kanggo observasi lan istirahat.Yen perlu, menyang rumah sakit kanggo perawatan.

3. Supaya area kantor resik lan ventilasi kanggo 20-30 menit kaping telu dina.Mangga tetep anget nalika ventilasi. Jaga jarak luwih saka 1 meter ing antarane wong, lan nganggo topeng nalika akeh wong kerja. Tansah ngumbah tangan lan ngombe banyu kanthi rutin. Loro-lorone resepsi nganggo topeng.

4. Disaranake nganggo topeng lan wisuh tangan sadurunge mlebu ruangan rapat. Interval personel rapat luwih saka 1 meter. Ngurangi konsentrasi rapat, ngontrol wektu rapat, wektu rapat dawa banget, mbukak ventilasi jendhela 1 .Ajang lan prabot kudu didisinfeksi sawise rapat.Persediaan set teh dianjurake kanggo disinfeksi kanthi direndhem ing banyu sing nggodhok.

5. Dining hall adopts jajanan kapisah supaya Staff kandhel.Restoran wis disinfected sapisan dina, lan meja panedhaan lan kursi sing disinfected sawise use.Tableware kudu pasteurized.Tetep kamar operasi resik lan garing.Aja nyampur panganan mentah karo panganan sing dimasak.Ngindhari daging mentah.Saranake panganan sing cocog karo nutrisi, lenga sethithik uyah rasa entheng.6.Nganggo topeng bedah sing bisa digunakake nalika metu saka kantor.Cuci tangan lan disinfeksi dhisik sawise nyopot topeng ing omah.Ngusap telpon lan kunci nganggo tisu steril utawa alkohol 75%. Tansah ventilasi lan resik ruangan, aja nganti akeh wong sing kumpul.

7. Metu lan nganggo topeng kanggo nyegah wong akeh sing padhet. Jaga jarak luwih saka 1 meter saka wong lan aja nginep ing papan umum nganti suwe.

8. Nyaranake kegiatan sing tepat lan moderat sajrone kerja lan istirahat kanggo njaga kesehatan.

9. Wilayah umum kudu disinfeksi saben dina menyang foyer, koridor, ruang rapat, lift, tangga, jamban lan bagean umum liyane, lan disinfeksi semprotan kudu digunakake sabisane. Perkakas pembersih sing digunakake ing saben wilayah kudu dipisahake kanggo nyegah nyampur.

10. Dianjurake kanggo ngilangke nang lan lawang nangani mobil khusus ing lelungan resmi karo 75% alkohol sapisan dina. Njupuk bis anter jemput kanggo nyandhang topeng, disaranake bis anter jemput ing nggunakake 75% alkohol. ing njero mobil lan gagang lawang ngilangke disinfeksi.

11, personel pengadaan kantin logistik utawa pemasok kudu nganggo topeng lan sarung tangan karet, supaya kontak langsung karo bahan mentah daging lan unggas, disinfeksi cuci tangan pas wektune sawise sarung tangan.Staf pembersih kudu nganggo sarung tangan karet sing bisa digunakake nalika nggarap lan wisuh tangan sawise kerja. personel kudu nganggo topeng kanggo bisa, lan serius takon lan ndhaftar status personel manca, ketemu kahanan abnormal laporan pas wektune.

12, kunjungan resmi carane nindakake kudu nganggo topeng.Sadurunge mlebu ing gedung kantor, njupuk test suhu lan introduce sajarah paparan hubei lan gejala kayata mriyang, watuk lan dyspnea. Yen ora ana ing ndhuwur, lan awak suhu ing 37,2 ° kondisi normal, bisa mlebu bisnis bangunan.

Cuci tangan sadurunge lan sawise ngliwati dokumen kertas, lan nganggo topeng nalika ngliwati dokumen.14, disinfeksi telpon cara nindakake telpon darat sing dianjurake 75% alkohol ngusap kaping pindho dina, yen kerep digunakake bisa ditambah kanthi tepat.


Wektu kirim: Mei-26-2020